Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

podijelite, hvala...

Dozvolite da se predstavimo!

 

Preduzeće doo »Repro-Karić« je osnovano u februaru 1998 godine.

Osnovna djelatnost preduzeća od osnivanja bio je design & DTP / tehnička priprema za štampu kao i izrada fotolita (filmova) za štampu. Prateći tehnološke trendove, danas ofsetnim štamparijama pružamo uslugu CTP (Computer to plate - direktno osvjetljavanje ofsetne ploče). Od osnivanja do danas, kontinuirano, pouzdan smo partner štamparijama kojima pružamo navedene usluge.

Kroz godine rada smo svoju ponudu proširili za razne tehnologije digitalne štampe:

Tabačna digitalna štampa - koja je rentabilna i za male tiraže i vrlo je fleksibilna.

Digitalnu eco-solventnu štampu velikih formata širine do 160cm u fotokvaliteti.

Digitalnu hard-solventnu štampu XXL formata, širine 320cm.

Digitalnu sublimacijsku štampu velikog formata za tekstil.

U našoj ponudi ćete pronaći veoma širom spektar proizvoda za marketing i prezentaciju vašeg posla te zanimljive artikle za reklamiranje i promociju.

Veliku pažnju posvećujemo kvalitetu i trudimo se držati korak sa najnovijim tehnikama, materijalima i znanjima iz domena štampe. Redovni smo posjetitelji na grafičkim sajmovima širom europe, kao i na seminarima naše struke.

Štamparijama po veleprodajnim cijenama prodajemo nedorađene odštampane materijale kao poluproizvod za dalju doradu i prodaju.

Krajnjim potrošačima, zahvaljujući savremenoj opremi i pažljivom odabiru materijala uz dobar kvalitet, brzu i fleksibilnu uslugu, nudimo i vrlo konkurentne cijene za sve vrste grafičkih proizvoda.

Raspolažemo sa letjelicom za visinsko slikanje i snimanje, koju koristimo za vlastite potrebe ali nudimo i usluge slikanja i snimanja po želji i na lokaciji naručioca.